Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Peste 18,9 milioane de români din țară și străinătate sunt așteptați la europarlamentare și referendumul pe Justiție / Veniți la vot! /  JUSTIȚIE: Dragnea așteaptă luni sentința definitivă în dosarul “Bombonica” / Prima instanță l-a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare / 

Breaking News:
 

Marea Britanie participă la europarlamentare. Theresa May va demisiona după prima fază a Brexit

Guvernul de la Londra a decis participarea la alegerile pentru desemnarea membrilor Parlamentului European, scrutinul urmând să fie organizat în Marea Britanie pe 23 mai, însă premierul Theresa May “şi este hotărâtă să găsească o cale pentru a obţine aprobarea Parlamentului pentru acordul Brexit”, a transmis, miercuri, purtătorul ei de cuvânt.

Consiliul European a amânat până la 31 octombrie 2019 ieşirea Marii Britanii din UE, însă liderii UE au amenințat că Regatul Unit va fi exclus pe 1 iunie, în cazul în care Camera Comunelor nu aprobă Acordul Brexit şi refuză participarea la scrutinul europarlamentar.

Premierul britanic Theresa May îşi va respecta promisiunea de a demisiona după ce finalizează „prima fază” a procesului Brexit, pentru a permite viitorului lider să negocieze faza a doua, a mai spus purtătorul ei de cuvânt.

„Prim-ministrul a făcut o ofertă generoasă şi curajoasă în urmă cu câteva săptămâni, ca după finalizarea primei etape a Brexit să demisioneze şi să lase un nou lider să gestioneze faza a doua. Acesta este programul după care prim-ministrul lucrează. Doreşte să finalizeze Brexit”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Theresa May negociază cu opoziţia laburistă pentru a obţine susţinerea necesară aprobării Acordului Brexit în Camera Comunelor.
 

În cazul în care Marea Britanie nu decide ieşirea din UE până la alegerile europarlamentare programate în mai, va trebui să participe la scrutin.

 

Camera Comunelor a respins de trei ori Acordul negociat de Guvernul Theresa May cu Uniunea Europeană. În cazul în care Acordul ar fi aprobat, ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană ar urma să se producă imediat.

Camera Comunelor a respins de trei ori Acordul negociat de Guvernul Theresa May cu Uniunea Europeană. În cazul în care Acordul ar fi aprobat, ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană ar urma să se producă imediat.

20 Shares