Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Peste 18,9 milioane de români din țară și străinătate sunt așteptați la europarlamentare și referendumul pe Justiție / Veniți la vot! /  JUSTIȚIE: Dragnea așteaptă luni sentința definitivă în dosarul “Bombonica” / Prima instanță l-a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare / 

Breaking News:
 

Meghan şi Harry au devenit părinți. Numele bebelușului, vehiculat la casele de pariuri

Meghan şi Harry, duci de Sussex, au devenit luni părinții unui băiețel, care este al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

 

Bebeluşul Sussex, care este al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, s-a născut la ora 4.26 GMT, cu o greutate de 3,26 de kilograme

În ceea ce priveşte prenumele bebelușului, Arthur este, în prezent, cel mai vehiculat la casele de pariuri – o tradiţie pentru britanici -, cu o cotă de 5-1 odds, potrivit casei Coral, urmat de Philip, cu 6-1.

Albert, unul dintre cele mai populare nume pentru membrii familiei regale britanice, şi James sunt la egalitate, cu o cotă de 8-1, iar Alexander şi Alfred au o cotă de 10-1.

Prinţul Harry a spus că încă nu au decis numele bebeluşului – “care este absolut încântător” -, dar informaţia va fi făcută publică în aproximativ două zile, când micuţul va fi şi prezentat lumii întregi.

După naştere, eveniment la care prinţul Harry a asistat, acesta a făcut o scurtă declaraţie pentru presă, la Frogmore Cottage, noua sa reşedinţă de pe domeniul Windsor. “Sunt încântat că Meghan şi cu mine avem un băieţel. A fost cea mai uimitoare experienţă pe care mi-aş fi putut-o imagina vreodată. Este greu de înţeles cum o femeie poate face un astfel de lucru, dar suntem amândoi extrem de încântaţi şi recunoscători pentru sprijinul manifestat de toată lumea”, a spus prinţul, care a adăugat că sarcina lui Meghan depăşise termenul.

0 Shares