Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Birchall i-a enervat pe baronii PSD și a fost remaniată / Dana Gârbovan este propusă ministru al Justiției / Iulian Iancu este propus vicepremier pentru Economie / Fifor este propus ministru plin la Interne / Șerban Valeca este propus ministru al Educației / Iohannis îi poate respinge / PARLAMENT: Ciolacu a convocat Camera Deputaților în sesiune specială, săptămâna viitoare / ANM: Caniculă și disconfort termic în aproape toată țara, până duminică / 

Breaking News:
 

Meghan şi Harry au devenit părinți. Numele bebelușului, vehiculat la casele de pariuri

Meghan şi Harry, duci de Sussex, au devenit luni părinții unui băiețel, care este al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

 

Bebeluşul Sussex, care este al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, s-a născut la ora 4.26 GMT, cu o greutate de 3,26 de kilograme

În ceea ce priveşte prenumele bebelușului, Arthur este, în prezent, cel mai vehiculat la casele de pariuri – o tradiţie pentru britanici -, cu o cotă de 5-1 odds, potrivit casei Coral, urmat de Philip, cu 6-1.

Albert, unul dintre cele mai populare nume pentru membrii familiei regale britanice, şi James sunt la egalitate, cu o cotă de 8-1, iar Alexander şi Alfred au o cotă de 10-1.

Prinţul Harry a spus că încă nu au decis numele bebeluşului – “care este absolut încântător” -, dar informaţia va fi făcută publică în aproximativ două zile, când micuţul va fi şi prezentat lumii întregi.

După naştere, eveniment la care prinţul Harry a asistat, acesta a făcut o scurtă declaraţie pentru presă, la Frogmore Cottage, noua sa reşedinţă de pe domeniul Windsor. “Sunt încântat că Meghan şi cu mine avem un băieţel. A fost cea mai uimitoare experienţă pe care mi-aş fi putut-o imagina vreodată. Este greu de înţeles cum o femeie poate face un astfel de lucru, dar suntem amândoi extrem de încântaţi şi recunoscători pentru sprijinul manifestat de toată lumea”, a spus prinţul, care a adăugat că sarcina lui Meghan depăşise termenul.

0 Shares