Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

 POLITICĂ: La Parlament are loc Consiliul Național al PSD, urmat de CEx / Amnistia și grațierea, tot mai cerută la vârful partidului

Breaking News:
 

Mikhail Saakaşvili, fostul preşedinte gruzin, a fost reţinut la Kiev

Alertă maximă, marţi dimineaţa, în Kiev, capitala Ucrainei.

Forţele de ordine şi serviciile de securitate au luat cu asalt reşedinţa lui Mikhail Saakaşvili, fost preşedinte al Georgiei şi fost guvernator al regiunii Odessa.

 

Considerat unul dintre principalii rivali ai forţelor politice comuniste, Saakaşvili a încins din greu spiritele în Ucraina ajungând să fie susţinut de cel puţin 18% dintre locuitorii acestei ţări.

Văzut drept un rival deosebit de periculos, mai ales după ce şi-a manifestat susţinerea faţă de mişcarea Euromaidan, Saakaşvili a fost deposedat de cetăţenia ucraineană de către preşedintele Petro Poroşenko.

Pentru că nu a dorit să părăsească teritoriul Ucrainei, forţele de ordine şi serviciile de securitate au luat cu asalt, marţi, casa lui Saakaşvili din Kiev.

Acesta s-a urcat pe acoperiş şi a ameninţat că se va sinucide aruncându-se în gol. În cele din urmă, pompierii chemaţi la faţa locului l-au convins să coboare.

Saakaşvili a fost încătuşat de forţele de ordine, dar poliţişti au dificultăţi în a-l conduce în arest pentru că la faţa locului şi-au făcut apariţia numeroşi susţinători ai fostului preşedinte gruzin.