Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Birchall i-a enervat pe baronii PSD și a fost remaniată / Dana Gârbovan este propusă ministru al Justiției / Iulian Iancu este propus vicepremier pentru Economie / Fifor este propus ministru plin la Interne / Șerban Valeca este propus ministru al Educației / Iohannis îi poate respinge / PARLAMENT: Ciolacu a convocat Camera Deputaților în sesiune specială, săptămâna viitoare / ANM: Caniculă și disconfort termic în aproape toată țara, până duminică / 

Breaking News:
 

Numele noului bebeluş regal, total diferit de variantele vehiculate la casele de pariuri

Archie Harrison Mountbatten-Windsor este numele bebeluşului ducesei Meghan de Sussex şi al prinţului Harry, născut luni dimineaţă și prezentat miercuri, de cei doi părinți, Reginei Elisabeta.

Anunțul privind numele a fost făcut pe contul de Instagram al cuplului.

”În această după amiază, Alteţele lor Regale l-au prezentat Majestăţii sale Regina pe cel de-al optulea strănepot la Castelul Windsor. Ducele de Edinbrug şi Ducesa mamă au fost, de asemenea, de faţă”, spune anunţul familiei de Sussex.

Numele de Archie Harrison le-a amintit jurnaliştilor de la Bazaar că Archie este un prenume cu origini engleze, cu sensul ”adevărat şi îndrăzneţ”, fiind o variantă a numelui Archibald. Al doilea prenume al bebeluşului, ”Harrison”, însemnă literal ”fiul lui Harry”.

Ducii Meghan şi Harry de Sussex au apărut în faţa unui număr mic de jurnalişti adunaţi la St George’s Hall de la castelul Windsor.

Întrebat de jurnalişti cu cine seamănă copilul, Harry a spus că toată lumea spune că bebeluşii se schimbă mult în primele două săptămâni de viaţă. “Practic, suntem martori ai felului în care are loc acest proces de schimbare în următoarea lună, dar felul în care arată se schimbă de la o zi la alta”.

“Are un temperament dulce, este cu adevărat calm”, a declarat ducesa Meghan de Sussex, potrivit CNN. La care prinţul Harry a replicat glumind că nu ştie cu cine seamănă în acest aspect.

“Este magic, este uimitor. Îi am alături pe doi dintre cei mai buni băieţi din lume. Aşa că sunt fericită”, a mai spus ducesa Meghan.

La întâlnirea cu presa, bebeluşul a fost îmbrăcat în alb, purtând pe cap o căciuliţă. O rochie albă a fost aleasă şi de ducesă, în timp ce prinţul Harry a optat pentru un costum gri.

Bebeluşul este verişorul celor trei copii ai ducilor William şi Catherine de Cambridge, prinţul George, în vârstă de cinci ani, prinţesa Charlotte, în vârstă de patru ani, şi prinţul Louis, care abia a împlinit un an.

Bebeluşul ducilor Meghan şi Harry de Sussex este al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii. De asemenea, copilul este al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii – după bunicul său, prinţul moştenitor Charles, unchiul său, prinţul William, copiii acestuia, prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, şi tatăl său, prinţul Harry.

10 Shares