Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EDUCAȚIE: Dezastru la simularea Evaluării Naționale: Numai 53% dintre elevi au luat note de trecere / 

Breaking News:
 

O româncă de 15 ani a fost ucisă în Germania

Autoritățile germane sunt în alertă maximă, după ce luni seara s-a descoperit, într-un parc din localitatea Viersen, de lângă Dusseldorf, trupul neînsuflețit al unei tinere de doar 15 ani.

S-a stabilit că victima era de origine română și a fost înjunghiată de mai multe ori. Deocamdată nu se cunosc foarte multe detalii despre acest incident.

Autoritățile locale susțin că atacul s-a produs într-un parc considerat extrem de sigur, dar într-o zonă frecventată de oameni fără adăpost.

A fost reținut un suspect în acest caz, respectiv un turc în vârstă de 25 de ani. Rămâne de văzut care era relația dintre cei doi și dacă într-adevăr turcul este autorul crimei.

De asemenea, există informații conform cărora le-ar fi strigat unor oameni “mor! mor!”, în limba germană, înainte să se prăbușească fără suflare.

Deja politicienii anti-imigranți încearcă să profite de acest caz și să atragă atenția asupra faptului că s-a înmulțumit alarmant numărul infracțiunilor comise de persoane venite din alte țări.

Un imigrant irakian a ucis, săptămâna trecută, o fată de numai 14 ani. Imigrantul era nemulțumit de faptul că nu i-a fost aprobată cererea de azil.