Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Toader și Carmen Dan sunt audiați în Comisia LIBE a Parlamentului European / Eurodeputații critică OUG privind contestarea în anulare / ACTUALITATE:  Iohannis merge la Iași cu o zi înainte de sărbătorirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor RomâneSĂNĂTATE: Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 29 

Breaking News:
 

Palestinienii reiau protestele din Fâșia Gaza, după ce luni s-au înregistrat 55 de morți și 2.700 de răniți

După ce luni SUA și-a inaugurat ambasada de la Ierusalim, marți atmosfera continuă să fie extrem de încinsă la granița Israelului cu Fâșia Gaza.

Cel puțin 55 de persoane au murit și 2.700 au fost rănite, în urma protestelor înregistrate luni în Fâșia Gaza, unde zeci de mii de palestinieni și-au manifestat nemulțumirea față de măsura luată de SUA de a-și muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim.

Măsura respectivă a fost considerată un afront public și a atras dezaprobarea opiniei internaționale, Turcia fiind una dintre țările care a anunțat că SUA ar trebui să fie considerată la fel de vinovată precum Israelul pentru măcelul din Fâșia Gaza.

Marți, specialiștii se așteaptă la proteste și mai ample din partea palestinienilor, în condițiile în care se împlinesc 70 de ani de la Nakba, Ziua Catastrofei, din 15 mai 1948, când sute de mii de palestinieni au fost obligați să fugă de armatele care luptau pentru crearea noului stat al Israelului.

De altfel, încă de dimineața au început să sune sirenele de prevenire a unor bombardamente însă până în acest moment nu este clar dacă deocamdată s-au înregistrat sau nu bombardamente noi.