Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EDUCAȚIE: Dezastru la Bacalaureatul olimpicilor / Numai 75,6% dintre ei au promovat / Un singur candidat a obținut media 10 / ACTUALITATE: Ilie Năstase s-a ales cu două dosare penal / Fostul tenismen a fost prins băut la volan / Apoi a condus fără permis scuterul

 

Breaking News:
 

Parlamentul European a adoptat renunțarea la ORA DE VARĂ

384 dintre cei 549 de europarlamentari prezenți la ședința de marți au votat în favoarea renunțării la ORA DE VARĂ.

sursa foto playtech.ro

S-a ajuns în această situație, după ce Lituania a înaintat, la sfârșitul anului trecut, o cerere prin care solicită ca statele membre ale Uniunii Europene să renunțe la ideea de ORĂ DE VARĂ.

Cererea Lituaniei a avut la bază un raport care scotea în evidență faptul că modificarea de două ori pe an a fusului orar afectează grav sănătatea oamenilor și că deși se miza pe faptul că trecerea la ORA DE VARĂ reduce semnificativ consumul de energie, s-a stabilit că impactul este minim, astfel că măsura OREI DE VARĂ este inutilă.

Votul final urmează să fie dat de membrii Consiliului European, dar este puțin probabil ca aceștia să modifice decizia luată marți, astfel că este foarte posibil ca pe 25 martie să nu mai fim obligați să dăm ceasul înainte pentru a trece la ORA DE VARĂ.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.