Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Remanierea lui Birchall și înlocuirea ei cu Gîrbovan așteaptă ok-ul lui Iohannis / Celelalte propuneri: Fifor – ministru la Interne, Șerban Valeca la Educației și Iulian Iancu – vicepremier pentru Economie / POLITICĂ: Sesiune parlamentară extraordinară de formă, cu doar o săptămână înaintea de sfârșitul vacanței / ANM: Canicula se prelungește / 

Breaking News:
 
USR PLUS și-a plasat un om într-o funcție importantă în Parlamentul European

PE: Ghinea (USR), ales vicepreședinte al Comisiei pentru Dezvoltare Regională

Europarlamentarul USR Cristian Ghinea – fost ministru al Fondurilor Europene, timp de 6 luni, în Guvernul Cioloș – a fost ales, marți, vicepreședinte al comisiei pentru Dezvoltare Regională (REGI) din Parlamentul European (PE).

Potrivit unui comunicat al Uniunii Salvați România, Ghinea “a explicat încă din campania electorală că își dorește o poziție importantă în această comisie, în condițiile din care poate ajuta la negocierile din viitorul exercițiu bugetar al UE astfel încât tara noastră să beneficieze de mai mulți bani nerambursabili pentru dezvoltare”.

“Fondurile europene reprezintă șansa reală de a dezvolta România. Ne batem aici pentru fonduri europene mai multe, mai bine folosite. Să urmărim mai atent impactul real, până în ultimul cătun, nu doar să plimbăm hârtii prin birocrație. Voi lucra în comisia REGI la cele mai importante regulamente ale fondurilor europene pentru următorii 7 ani”, a declarat Ghinea.

118 Shares