Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Vicepremierul Viorel Ștefan a fost numit membru al Curții europene de Conturi / JUSTIȚIE: CCR dezbate contestațiile depuse de PNL și USR împotriva modificării Codurilor penale /

Breaking News:
 

Premierul ungar Viktor Orban vine 3 zile în Transilvania, la invitația UDMR

Premierul Ungariei, Viktor Orban, va veni din nou în România, la invitația UDMR. 

UDMR a anunțat, joi, că Viktor Orban va sta în România timp de trei zile. În data de 8 mai, el se va întâlni cu conducere și reprezentanții UDMR din administrația publică și cu cei ai bisericilor maghiare.

În 10 mai, premierul ungar va inaugura cea mai mare fabrică de amestecuri de furaje din România, aflată în localitatea Sânpaul din Mureș.

Totodată, el va inaugura Academia de Hochei pe Gheață din Cârța – unde va asista și la un meci demonstrativ de hochei pe terenul din Cârța – și va vizita Centrul de Protecție a Copilului “Sf. László”, din Sânsimion. 

Fabrica de nutreţuri com­­binate din Sânpaul va fi deschisă în urma unei investiții de 15 milioa­ne de euro, de compania UBM Feed Ro­mâ­nia, care are ca acţio­nari grupul UBM din Un­garia şi companiile locale East şi Oprea Avi Com, producătorul bran­dului Puiul de Cră­ieşti.

Fabrica va avea o capacitate de pro­ducţie de 30 de tone pe oră, adică apro­xi­mativ 220.000 de tone pe an.

108 Shares