Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Negocierile între PE și Consiliul UE pentru desemnarea lui Kovesi procuror european se reiau pe 27 martie / POLITICĂ: Dăncilă pregătește o nouă remaniere 

Breaking News:
 

Român, mort în Italia. Anchetatorii au dificultăți cu un caz bizar

Un incident ciudat s-a produs zilele trecute în Italia.

Un bărbat de 50 de ani, de origine română, a fost internat în stare gravă în spitalul din Acate, un orășel cu 11.000 de locuitori situat în sudul Siciliei.

Din păcate, bărbatul a murit joi seara. Medicii au pus verdictul de deces cauzat de o pneumonie bronșică.

Totuși, procurorii locali au deschis dosar de moarte suspectă, după ce românul le-ar fi spus, înainte să moară, că a fost bătut crunt de un grup de alți români.

Conform rotalianul.com, oamenii legii au solicitat efectuarea unei necropsii pentru a se stabili cu exactitate modul în care a murit românul și dacă într-adevăr acesta a fost supus unei agresiuni înainte de a muri.

Din păcate, a crescut numărul românilor care își pierd viața peste hotare și în special în Italia. Zilele trecute, Costel Pavel, un alt român de 36 de ani, a fost găsit fără suflare în apartamentul pe care îl închiriase în Palermo.

Pavel lucra în agricultură în Italia, iar rudele sale din țară sunt disperate pentru că nu cunosc detalii despre modul în care s-a produs decesul tânărului și nici nu au soluții pentru repatrierea trupului neînsuflețit.