KIA Exim Bank UE the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann Dedeman Metro Auchan
KIA Best Advertising Cotnari ComputerLand Sony Arctic Dacia Rompetrol Penny Selgros

EXTERNE: “Măcelarul din Balcani” Ratko Mladić, condamnat la închisoare pe viață / PENALI: Monica Iacob -Ridzi a fost eliberată condiționat / Ea a stat după gratii 2 ani și 8 luni din pedeasa de 5 ani

Breaking News:
 

Românii au speriat din nou vestul. Un conaţional şi-a ucis fiica de doi ani şi a vrut să se sinucidă

Autorităţile din Valencia au fost în alertă maximă, duminică după-amiaza, din cauza unui român stabilit în Alzira.

sursa foto stiridiaspora.com

 

Extrem de afectat după o discuţie în contradictoriu cu soţia sa, bărbatul a recurs la un gest uluitor. A pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi şi-a măcelărit fiica de numai doi ani. Micuţa nu a avut nicio şansă în faţa bărbatului turbat de furie.

Conform stiridiaspora.com, criminalul era doar împreună cu fetiţa lui în apartamentul situat pe Strada Padre Castell, astfel că nimeni nu a putut să intervină în ajutorul micuţei.

Imediat după ce a comis odioasa crimă, românul a vrut să se sinucidă. S-a aruncat de la etajul al doilea, însă căderea sa a fost atenuată de un autoturism parcat în apropierea blocului.

Bărbatul a suferit răni minore, a primit ajutor medical şi a rămas în custodia poliţiei. În momentul în care a aflat despre tragedie, soţia românului a suferit un atac de panică şi a fost transportată la spital. 

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.