Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

 POLITICĂ: Dragnea vorbește la scenă deschisă despre amnistie și grațiere / Tudorel Toader ne liniștește însă că aceasta ar fi ultima soluție / ACTUALITATE: Zeci de mii de români rămân fără curent electric și în a treia zi / 

Breaking News:
 

Românii au speriat din nou vestul. Un conaţional şi-a ucis fiica de doi ani şi a vrut să se sinucidă

Autorităţile din Valencia au fost în alertă maximă, duminică după-amiaza, din cauza unui român stabilit în Alzira.

sursa foto stiridiaspora.com

 

Extrem de afectat după o discuţie în contradictoriu cu soţia sa, bărbatul a recurs la un gest uluitor. A pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi şi-a măcelărit fiica de numai doi ani. Micuţa nu a avut nicio şansă în faţa bărbatului turbat de furie.

Conform stiridiaspora.com, criminalul era doar împreună cu fetiţa lui în apartamentul situat pe Strada Padre Castell, astfel că nimeni nu a putut să intervină în ajutorul micuţei.

Imediat după ce a comis odioasa crimă, românul a vrut să se sinucidă. S-a aruncat de la etajul al doilea, însă căderea sa a fost atenuată de un autoturism parcat în apropierea blocului.

Bărbatul a suferit răni minore, a primit ajutor medical şi a rămas în custodia poliţiei. În momentul în care a aflat despre tragedie, soţia românului a suferit un atac de panică şi a fost transportată la spital.