POLITICĂ: Băsescu îl acuză de iresponsabilitate pe Dragnea după ce liderul PSD a anunţat că nu ar vrea să-i oblige pe părinţi să-şi vaccineze copiii/ PENALI: Interlopul Alen Moisin, arestat preventiv pentru 30 de zile/ 

Breaking News:
 

Scenariu apocaliptic! Trump, şantajat de Putin cu imagini compromiţătoare. Cei doi preşedinţi neagă informaţiile

Donald Trump, noul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, trebuie să susţină, în perioada imediat următoare, o conferinţă de presă ce ar marca preluarea oficială a mandatului de şef al statului.

donald trump 1

Conferinţa ar fi trebuit să aibă loc în urmă cu aproape o lună, dar a fost reprogramată, iar de atunci a apărut un scenariu incredibil în baza informaţiilor conform cărora Rusia s-ar fi implicat activ în victoria obţinută de Trump împotriva lui Hillary Clinton.

Jurnaliştii de la New York Times susţin, nici mai mult, nici mai puţin, că Vladimir Putin ar fi fost interesat direct de victoria lui Trump pentru că deţine imagini compromiţătoare cu acesta şi îl poate şantaja.

Aceeaşi sursă, bazându-se pe mai multe documente propuse de serviciile de informaţii, arată că ar fi vorba de imagini surprinse de serviciile ruse de spionaj în perioada în care Trump s-a aflat la Moscova, în 2013.

Se merge într-atât de departe încât se spune că Trump ar fi fost surprins în perioada respectivă făcând sex cu prostituate în apartamentul prezidenţial de la Hotelul Ritz Carlton.

Mai mult, se spune că Trump ar fi avut un comportament extrem de pervers, respectiv că le-ar fi pus pe prostituate să urineze în faţa lui şi că ar fi insistat să stea în apartamentul respectiv tocmai pentru că înainte fusese ocupat de însuşi preşedintele american Barack Obama.

Atât Kremlinul, cât şi Trump neagă vehement un asemenea scenariu. Dacă preşedintele american vorbeşte despre “Fake News” (n.r. – ştiri false) şi o “adevărată vânătoare de vrăjitoare”, Putin a transmis, prin intermediul oamenilor săi, că “nu ne aflăm în posesia unor informaţii compromiţătoare care să îl vizeze pe Donald Trump”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.