Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Barna l-a lăsat cu ochii-n soare pe Orban / “Să vedem ce se întâmplă luni și marți în Parlament cu inițiativele legislative prioritare” / 

Breaking News:
 

Soția lui Netanyahu, acord de recunoaștere cu procurorii, pentru a scăpa de închisoare

Sara Netanyahu, soția premierului israelian Benjamin Netanyahu, a semnat în fața procurorilor un acord de recunoaștere a faptului că a utilizat fonduri publice în mod abuziv.
 
 
Anchetatorii au renunțat la acuzația de fraudă, limitându-se doar la infracțiunea de abuz de încredere, iar ea a fost condamnată, însă nu va merge la închisoare, urmând să returneze statului 15.000 de dolari, potrivit presei internaționale.
 
Sara Netanyahu a fost acuzată că ar fi cheltuit aproape 100.000 de dolari din fonduri publice pentru servicii de catering, declarând în mod fals că la reședința premierului țării nu există bucătari. 
 
Erez Padan, procurorul de caz, a declarat că în dosarul soției premierului au fost făcute „concesii semnificative”, iar înțelegerea semnată de aceasta cu Parchetul este una „echilibrată și corectă”.
 
Astfel, Sara Netanyahu va trebui, în baza acordului semnat, să plătească statului 12.490 de dolari și o amendă de 2.777 de dolari. The Jerusalem Post notează că instanța de judecată a acceptat acest acord, iar soția premierului va avea cazier în urma acestei sentințe.
 
Totodată, instanța a decis că autoritățile israeliene își vor păstra dreptul de a o chema în judecată, în civil, pe Sara Netanyahu, pentru recuperarea a aproximativ 50.000 de dolari.
105 Shares