Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București a decis că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea / El a dat declarat în scris de 4 ori contrariul, pentru a ocupa funcții înalte în stat / El se apără susținând că nu știa că Direcția a 4-a Contrainformații aparține Securității /  POLITICĂ: CCR va judeca pe 16 octombrie contestația lui Tăriceanu privind numirea lui Meleșcanu președinte la Senat 

Breaking News:
 

SUA recunosc legitimitatea Parlamentului de la Chișinău, dizolvat de Curtea Constituțională

Statele Unite ale Americii recunosc legitimitatea Parlamentului de la Chișinău, care a fost dizolvat, duminică, de Curtea Constituțională a Republicii Moldova, for controlat de oligarhul Vladimir Plahotniuc.

Iată mesajul Departamentul de Stat al SUA, transmis într-un comunicat de presă:

“SUA invită toate partidele din RM să manifeste reținere și să se pună de acord asupra unui parcurs mai departe, prin dialog politic. Alegerile parlamentare din 24 februarie au fost competitive și au respectat drepturile fundamentale.

Voința poporului moldovenesc exprimată în acele alegeri trebuie respectată fără amestec. 

Asigurarea unui viitor prosper și democratic pentru Moldova și cetățenii săi este un obiectiv comun, pe care Statele Unite vor continua să îl sprijine”.

UPDATE! Criză la Chișinău: Curtea Constituțională l-a suspendat pe Dodon, a dizolvat Parlamentul și consideră ilegal noul guvern condus de Maia Sandu
0 Shares