Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Negocierile între PE și Consiliul UE pentru desemnarea lui Kovesi procuror european se reiau pe 27 martie / POLITICĂ: Dăncilă pregătește o nouă remaniere 

Breaking News:
 

Toți cei 12 copii captivi în peștera inundată din Thailanda au fost salvați

După două săptămâni de așteptare să se retragă apele, scafandrii dintr-o echipă internațională de salvare au reușit până marți seara să-i scoată din peștera inundată pe toți cei 12 copii care rămăseseră blocați împreună cu antrenorul lor.

Echipa de fotbal din care făceau parte copiii se numește “Mistreții”.

Fiecare copil a fost evacuat de cate doi scafandri profesioniști, pe un parcurs foarte dificil, cu lungi treceri pe sub apă, informează agențiile internaționale de știri.

Timp de mai multe zile, echipele de salvare au amânat data lansării operațiunii, în încercarea de a reduce nivelul apei din peșteră.

După nouă zile fără contact cu exteriorul și neștiind dacă vor mai fi vreodată găsiți, copiii, blocați din 23 iunie, au fost găsiți în peșteră și au putut în sfârșit să mănânce și să se încălzească.

Copiii au fost supuși unor examene radiologice și teste sanguine. Doi dintre ei, care prezentau semne de pneumonie, au primit antibiotice iar starea lor este “normală”. Aceștia vor rămâne în continuare sub observație într-un spital, timp de o săptămână.