Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Vicepremierul Viorel Ștefan a fost numit membru al Curții europene de Conturi / JUSTIȚIE: CCR dezbate contestațiile depuse de PNL și USR împotriva modificării Codurilor penale /

Breaking News:
 

Uciderea jurnalistei Victoria Marinova: Un bulgar a fost reținut în Germania, românul suspectat a fost eliberat

Un bulgar suspectat de uciderea jurnalistei Victoria Marinova a fost reținut marți în Germania, la câteva ore de la eliberarea românului acuzat de asasinarea acesteia, relatează publicaţia Nova.bg, menţionând că informaţia nu a fost momentan confirmată de către poliţişti. 

Victoria Marinova (sursă foto: Facebook)

Conform surselor din cadrul investigaţiei, suspectul, care ar fi fugit din țară imediat după asasinat, a fost reţinut în urma identificării probelor ADN de la locul faptei.

Autorităţile le-au reţinut şi pe soţia şi mătuşa bărbatului.

Mai multe informaţii sunt aşteptate miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă la care vor participa prim-ministrul Boyko Borisov, procurorul-şef Sotir Tsatsarov şi ministrul de Interne Mladen Marinov.

Procurorii au declarat că jurnalista, în vârstă de 30 de ani a fost abuzată sexual, bătută şi sufocată. Corpul acesteia a fost găsit într-un parc din apropierea Dunării, sâmbătă, în oraşul Ruse.

Directoare şi prezentatoare la postul regional TVN din Ruse, ultimul reportaj al Victoriei Marinova se referea la deturnarea de fonduri publice, într-un caz în care sunt acuzaţi o serie de politicieni şi oameni de afaceri.

Românul de origine moldoveană, suspect în această cauză, a fost eliberat marți seară, după ce anchetatorii nu au găsit indicii că ar avea legătură cu crima.

0 Shares