KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ÎCCJ: Ultimul termen de judecată în dosarul lui Dragnea / Liderul PSD a venit flancat de jandarmi / El va fi audiat de judecători / Urmează pronunțarea sentinței la instanța de fond / CSM: Kovesi și adjunctul său Iacob sunt audiați la Secția pentru procurori / Inspecția Judiciară a cerut acest lucru

Breaking News:
 

Ultimele detalii despre avionul prăbușit în Nepal. 49 de persoane și-au pierdut viața

Un grav accident aerian s-a produs luni dimineața pe Aeroportul Internațional Tribhuvan din Kathmandu, capitala statului Nepal.

Pilotul unui avion al companiei US Bangla Airlines a ratat aterizarea, iar avionul s-a prăbușit la câteva sute de metri de pistă.

Impactul a fost devastator, iar în urma lui avionul a explodat și s-a produs un incendiu. Marți, la circa 24 de ore de la producerea accidentului, autoritățile locale din Nepal au anunțat încheierea operațiunilor de salvare și au prezentat bilanțul tragediei.

Astfel, 71 de persoane se aflau la bordul aeronavei care decolase de pe aeroportul din Dhaka, capitala statului Bangladesh. Erau 67 de pasageri și patru membri ai echipajului.

S-a stabilit că vorbim despre 36 de persoane din Bangladesh, 33 de nepalezi, un chinez și o persoană din Maldive. 40 de trupuri neînsuflețite au fost găsite în epava avionului.

Alte 31 de persoane au fost recuperate din jurul aeronavei. Din păcate, nouă dintre cele 31 de persoane rănite au murit ulterior la spital. Astfel că bilanțul tragediei este în acest moment de 49 de morți și 22 de răniți.

Ancheta continuă, iar primele informații arată că aeronava s-a prăbușit din cauza unor probleme de comunicare între turnul de control și pilotul avionului.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.