Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EDUCAȚIE: Dezastru la Bacalaureatul olimpicilor / Numai 75,6% dintre ei au promovat / Un singur candidat a obținut media 10 / ACTUALITATE: Ilie Năstase s-a ales cu două dosare penal / Fostul tenismen a fost prins băut la volan / Apoi a condus fără permis scuterul

 

Breaking News:
 

Un avion rusesc s-a prăbușit în apropiere de Moscova. 71 de persoane au murit

Una dintre cele mai mari tragedii aviatice din ultimii ani s-a produs, duminică seara, în apropiere de Moscova.

Un avion al companiei aeriene Saratov s-a prăbușit la doar câteva minute după decolarea de pe aeroportul din Moscova.

Avionul efectua o cursă către Munții Ural și avea 71 de persoane la bord, 65 de pasageri și șase membri ai echipajului. Vorbim despre un avion Antonov fabricat în 2010.

Deocamdată nu se știe motivul care a dus la prăbușirea aeronavei. Există informații conform cărora un motor a explodat, moment în care pilotul a solicitat permisiunea pentru a efectua o aterizare de urgență, însă nu a mai apucat să efectueze manevrele necesare.

Autoritățile au dat publicității numele victimelor. Conform listei respective, la bord erau trei cetățeni străini și trei copii.

Nu se explică motivul care a dus la producerea accidentului, în condițiile în care reprezentanții companiei dau asigurări că “pilotul era unul experimentat, iar avionul era unul de încredere”.

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a trimis deja mesaje de condoleanțe rudelor victimelor.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.