Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Toader și Carmen Dan sunt audiați în Comisia LIBE a Parlamentului European / Eurodeputații critică OUG privind contestarea în anulare / ACTUALITATE:  Iohannis merge la Iași cu o zi înainte de sărbătorirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor RomâneSĂNĂTATE: Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 29 

Breaking News:
 

Un mort și patru răniți, în urma unui atac terorist produs la Paris. Autoritățile franceze, prinse în offside

Franța este din nou în doliu, după ce un atac terorist s-a produs sâmbătă seara în apropiere de sediul Operei din Paris.

Un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani a scos un cuțit, a strigat Allah Akbar, și a început să înjunghie trecătorii la întâmplare.

Din păcate, un bărbat de 29 de ani a fost ucis, iar alte patru persoane au fost rănite grav. Este vorba despre două femei și doi bărbați. Victimele au între 26 și 54 de ani.

Polițiștii parizieni l-au împușcat mortal pe atacator, înainte ca acesta să mai facă și alte victime. Atacatorul a fost identificat drept Khamzat A., un francez de origine cecenă.

Culmea este că el se afla pe lista neagră a autorităților franceze și era considerat un pericol pentru siguranța statului. Cu toate acestea, tânărul a reușit să-și ducă fără probleme atacul la bun sfârșit.

A fost însă momentul în care mii de parizieni s-au revolzat, mai ales în mediul online, și solicită înăsprirea măsurilor de siguranță.