KIA Exim Bank the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann
KIA Exim Bank the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann

SENAT: Proiectul care le interzice condamnaților penal să candideze la Președinție a fost respins / Tăriceanu refuză invitația lui Iohannis de Ziua Națională

Breaking News:
 

Un român a murit de frig în Italia

Nu numai România este afectată de ger şi viscol în aceste zile, Italia, Croaţia, Polonia şi Ungaria fiind alte ţări care resimt din plin căderile abundente de zăpadă şi prezenţa unor temperaturi extrem de scăzute.

gelo-415x238

Peste 100 de persoane au murit în Europa, în ultimele zile, din cauza frigului pătrunzător. Una dintre victime este un român de 46 de ani care a fost găsit mort într-o clădire abandonată din Messina.

Cunoscut drept om al străzii, care se ocupa cu cerşetoria în Italia, bărbatul era bolnav de mai mult timp, iar autorităţile italiene consideră că frigul pătrunzător i-a agravat problemele medicale.

Autorităţile italiene, dar şi cele de la Vatican au luat decizia că toate adăposturile să fie deschise şi pe timpul zilei. În plus, se împart haine groase, medicamente şi ceaiuri tuturor celor nevoiaşi.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.