Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Patru șefi ai Jandarmeriei și un secretar de stat în MAI, suspecți în dosarul violențelor de la Mitingul Diasporei (surse) / POLITICĂ: Zi decisivă pentru viitorul politic al lui Dragnea / Jumătate dintre baronii PSD vor să-l mazilească

 

Breaking News:
 

Un român a murit în urma unui accident produs în Italia

Un grav accident de circulație s-a produs, joi seara, în apropiere de orașul italian Foggia.

Două autoturisme, un Alfa Romeo și un Ford Focus, s-au ciocnit frontal, după ce unul dintre șoferi a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens.

Accidentul s-a produs pe SP80, porțiunea de drum care face legătura între Hotel Novelli și Orta Nova. O persoană a murit și trei au fost grav rănite în urma acestui accident.

Conform romaniatv.net, autoritățile locale au intervenit inclusiv cu un echipaj de descarcerare pentru că șoferul autoturismului Alfa Romeo a rămas blocat între fiarele contorsionate.

Din păcate, bărbatul a fost scos mort dintre fiarele respective și s-a stabilit că el era Marius Ivan, de 44 de ani, rezident în Stornara, localitate cu aproape 4.800 de locuitori.

Poliția urmează să stabilească cu exactitate ce s-a petrecut la fața locului și cine se face vinovat de producerea accidentului.