PENALI: Petre Pitiș și Florea Neda de la Tel Drum, urmăriți penal de DNA / MAE: Trei români au fost răniți în atacul terorist de la Barcelona / Bilanțul victimelor: 13 morți și peste 100 de răniți / Atacul a fost revendicat de ISIS

Breaking News:
 

Un român din Marea Britanie a luat 10 ani de închisoare pentru viol

Magistraţii unei instanţe engleze l-au condamnat la 10 ani de închisoare pe Florin Moraru, un imigrant român de numai 25 de ani.

Bărbatul a fost găsit vinovat de comiterea infracţiunii de viol, după ce, în noaptea de Anul Nou, a urmărit o tânără pe care o cunoscuse într-un local, a agresat-o şi a siluit-o.

Moraru era de numai 11 zile în Anglia şi abia se angajase la o spălătorie auto. Bărbatul plecase din România la scurt timp după ce se eliberase din închisoare, el fiind condamnat la noi în ţară pentru tâlhărie.

Moraru a participat la petrecerea de Anul Nou într-un local din Kettering, Northamptonshire. Acolo a cunoscut-o pe tânăra violată. Moraru i-a propus să întreţină relaţii sexuale în toaleta clubului, însă femeia l-a refuzat categoric.

Dezamăgit de răspuns, românul a urmărit-o pe tânără, a acostat-o în curtea unei biserici, a lovit-o de mai multe ori la nivelul feţei, provocându-i numeroase fracturi, şi a violat-o.

La şase zile de la incident, Moraru a fost ridicat de anchetatori de la spălătoria unde lucra. Românul a negat mai întâi acuzaţiile, iar apoi a precizat că relaţia sexuală a fost de comun acord. În cele din urmă şi-a recunoscut fapta şi a ajuns după gratii cu o condamnare de 10 ani de închisoare.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.