KIA Exim Bank UE the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann Dedeman Metro Auchan
KIA Best Advertising Cotnari ComputerLand Sony Arctic Dacia Rompetrol Penny Selgros

POLITICĂ: Liberalii au revenit la comisia lui Iordache de modificare a Legilor Justiției / PROTEST: BNS, Cartel Alfa și 42 de grupuri civice și ONG-uri cheamă românii în stradă / Duminică la ora 18.00 i se cere la nivel național demisia lui Dragnea și Tăriceanu / Totodată, pe 12 decembrie va fi un mare miting sindical / 

Breaking News:
 

UPDATE! Șase militari francezi, loviți de un vehicul în Paris

UPDATE 19:25: Un suspect a fost reținut pe autostrada A16, la nord de Paris. Suspectul este un algerian. El nu este trecut în baza de date a serviciilor secrete ca fiind terorist dar are dosar la Poliția franceză pentru delicte minore – găinării – transmite franceinfo.
Șase militari francezi dintr-o echipă de patrulare – SENTINELLE – au fost răniți după ce au fost loviți de un vehicul în suburbia pariziană Levallois-Perret, transmite Agerpres.

UPDATE 15:21. Un motociclist, suspectat că i-a atacat pe cei șase soldați francezi, a fost arestat pe autostrada A16, la nord de Paris, anunță o sursă judiciară. Cetățeanul arestat a fost “la bordul vehiculului căutat”, a precizat sursa.

UPDATE 12: 07. Un dispozitiv important de poliție s-a desfășurat în Levallois.

Ministrul de Interne Gérard Collomb a publicat, pe Twitter, fotografii cu vizita sa la spitalul unde sunt soldații răniți. Aici alături de Florence Parly, ministrul Armelor.

UPDATE 12:00. “Atacul asupra militarilor din patrula Sentinelle a avut loc ]n momentul când soldații au părăsit clădirea în care staționează în timpul misiunii lor”, a precizat Patrick Balkany, viceprimar al orașului. “Este o clădire socială veche, de prin anii ’50. Clădirea este situată la 100 de metri de primărie, este un cartier liniștit”, a mai spus viceprimarul suburbiei pariziene Levallois-Perret.

UPDATE 11:00. După ce a lovit vechiculul militar și l-a răsturnat, automobilul care a efectuat atentatul a reușit să fugă de la locul impactului. Poliția din Paris a anunțat că o operațiune de căutarea a mașinii implicată în incident este în curs de desfășurare, anunță franceinfo.

 Atacul a avut loc în această dimineață – miercuri 9 august –  în jurul orei lucale 8 dimineața. Mașina a izbit vehicolul militar dinspre Place de Verdun.
Aici a avut loc atacaul asupra patrulei Sentinelle

Patrick Balkany, primarul Levallois-Perret, a condamnat o “agresiune intolerabilă”. “Mi se pare rușinos”, a mai spus el pentru Radio FranceInfo.

Poliția din capitala franceză a anunțat că o operațiune este în curs de desfășurare la Levallois-Perret pentru căutarea vehiculului implicat în incident.

France Info a relatat că au fost răniți șase militari francezi, dintre care doi sunt în stare gravă. Aceștia au suferit diverse fracturi.

 

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.