Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Iohannis anunță că este “obligat” să promulge una dintre Legile Justiției modificată de Parlament / Este vorba despre Legea 304 privind organizarea judecătorească / GUVERN: UNu a fost emisă OUG privind amnistia și grațierea / 

Breaking News:
 

UPDATE! Șase militari francezi, loviți de un vehicul în Paris

UPDATE 19:25: Un suspect a fost reținut pe autostrada A16, la nord de Paris. Suspectul este un algerian. El nu este trecut în baza de date a serviciilor secrete ca fiind terorist dar are dosar la Poliția franceză pentru delicte minore – găinării – transmite franceinfo.
Șase militari francezi dintr-o echipă de patrulare – SENTINELLE – au fost răniți după ce au fost loviți de un vehicul în suburbia pariziană Levallois-Perret, transmite Agerpres.

UPDATE 15:21. Un motociclist, suspectat că i-a atacat pe cei șase soldați francezi, a fost arestat pe autostrada A16, la nord de Paris, anunță o sursă judiciară. Cetățeanul arestat a fost “la bordul vehiculului căutat”, a precizat sursa.

UPDATE 12: 07. Un dispozitiv important de poliție s-a desfășurat în Levallois.

Ministrul de Interne Gérard Collomb a publicat, pe Twitter, fotografii cu vizita sa la spitalul unde sunt soldații răniți. Aici alături de Florence Parly, ministrul Armelor.

UPDATE 12:00. “Atacul asupra militarilor din patrula Sentinelle a avut loc ]n momentul când soldații au părăsit clădirea în care staționează în timpul misiunii lor”, a precizat Patrick Balkany, viceprimar al orașului. “Este o clădire socială veche, de prin anii ’50. Clădirea este situată la 100 de metri de primărie, este un cartier liniștit”, a mai spus viceprimarul suburbiei pariziene Levallois-Perret.

UPDATE 11:00. După ce a lovit vechiculul militar și l-a răsturnat, automobilul care a efectuat atentatul a reușit să fugă de la locul impactului. Poliția din Paris a anunțat că o operațiune de căutarea a mașinii implicată în incident este în curs de desfășurare, anunță franceinfo.

 Atacul a avut loc în această dimineață – miercuri 9 august –  în jurul orei lucale 8 dimineața. Mașina a izbit vehicolul militar dinspre Place de Verdun.
Aici a avut loc atacaul asupra patrulei Sentinelle

Patrick Balkany, primarul Levallois-Perret, a condamnat o “agresiune intolerabilă”. “Mi se pare rușinos”, a mai spus el pentru Radio FranceInfo.

Poliția din capitala franceză a anunțat că o operațiune este în curs de desfășurare la Levallois-Perret pentru căutarea vehiculului implicat în incident.

France Info a relatat că au fost răniți șase militari francezi, dintre care doi sunt în stare gravă. Aceștia au suferit diverse fracturi.