Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Barna l-a lăsat cu ochii-n soare pe Orban / “Să vedem ce se întâmplă luni și marți în Parlament cu inițiativele legislative prioritare” / 

Breaking News:
 

Ursula von der Leyen află în 18 iulie dacă va fi șefa Comisiei Europene

Ursula von der Leyen va afla joia viitoare, în 18 iulie, dacă va fi președintele Comisiei Europene: Parlamentul European va supune la vot candidatura sa, propusă de PPE.

sursă foto: Facebook

Conferința președinților celor șapte grupuri politice din Parlamentul European a decis, joi, ca dezbaterea și votul să aibă loc joi, 18 iulie, ora 12:30 (ora Bruxelles-ului).

Votul va fi unul strâns. Dacă până în mandatul actual a fost nevoie doar de alianța a două grupuri politice, după alegerile europarlamentare din 26 mai este nevoie de trei grupuri, deoarece PPE are mai puțini membri în PE. 

Ursula Von der Leyen s-a născut și a crescut 13 ani la Ixelles, Bruxelles, a studiat la Londra și vorbește fluent limbile germană, engleză și franceză. Este medic de formație și are 7 copii.

În vârstă de 60 de ani, conservatoare, ea ar fi prima femeie care va conduce Comisia europeană, dacă va fi aleasă în PE.
 
Ursula von der Leyen un aliat al cancelarului Angela Merkel. Ea conduce ministerul german al apărării din 2013, iar anterior a ocupat funcția de ministru al muncii, fiind singurul ministru care a făcut parte din toate guvernele conduse de Merkel, din 2005 și până în prezent.
25 Shares