Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Barna va candida la prezidențiale, cu Cioloș propus premier / Este decizia de ultimă oră a Alianței USR PLUS / JUSTIȚIE: Avocatul Poporuluia  a primit 10 petiții pentru  atacarea Codului Administrativ la CCR / 

Breaking News:
 

VIDEO. Merkel, a treia criză de tremurat în public în mai puțin de o lună

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel (64 ani), a fost surprinsă, miercuri, într-o nouă criză de tremol puternic, la o ceremonie oficală desfășurată la Berlin. 
 
 
Episodul s-a petrecut la ceremonia oficială dedicată premierului finlandez Antti Rinne, cei doi primind onorul militar. 
 
Este al treilea moment de acest fel în mai puțin de o lună. Din imagini se vede cum cancelarul abia mai poate sta drepți din cauza picioarelor care tremură.
 
Click pe imagine pentru a vizualiza momentul:
 

Videoclip încorporat

Darren McCaffrey@DarrenEuronews
 
 

WATCH: German Chancellor seen shaking for third time in less than a month…

It’s yet again really uncomfortable to watch but can everything still just been “fine”?

Ulterior, la conferința de presă comună, Merkel a zâmbit și a spus că este bine. ”Sunt bine. Nu trebuie să vă faceți griji pentru mine”, a spus cancelarul, citată de Reuters. Merkel a completat că are convingerea că este aptă de muncă.
 
Cancelarul Germaniei a mai precizat, în conferința de presă, că a luat deja măsuri legate de aceste episoade, încă de la primul incident, însă este vorba despre un întreg ”proces” care e încă în derulare. ”Acest proces este în derulare, dar am înregistrat progrese. O vreme va trebui însă să trăiesc cu asta. Oamenii nu trebuie să își facă griji pentru mine. (…) Sunt convinsă că-mi pot exercita mandatul”, a comentat ea. 
 
Primul incident de acest gen s-a petrecut pe 18 iunie, la primirea oficială a președintelui Ucrainei Volodimir Zelenski. Atunci, Merkel a invocat o deshidratare.
 
La al doilea episod, care s-a consumat tot în cadrul unui evenimet oficial, Merkel a refuzat paharul cu apă care i s-a oferit. 
 
Purtătorul de cuvânt a negat de fiecare dată că ar fi ceva în neregulă cu cancelarul Germaniei. 
 
Merkel, în vârstă de 64 de ani, nu are un istoric medical, însă aceste episoade au ridicat mari semne de întrebare pentru presa germană. 
15 Shares