KIA Exim Bank UE the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann Dedeman Metro Auchan
KIA Best Advertising Cotnari ComputerLand Sony Arctic Dacia Rompetrol Penny Selgros

POLITICĂ: Liberalii au revenit la comisia lui Iordache de modificare a Legilor Justiției / PROTEST: BNS, Cartel Alfa și 42 de grupuri civice și ONG-uri cheamă românii în stradă / Duminică la ora 18.00 i se cere la nivel național demisia lui Dragnea și Tăriceanu / Totodată, pe 12 decembrie va fi un mare miting sindical / 

Breaking News:
 

Americanii şi britanicii, cei mai mari consumatori de filme pentru adulţi în 2016

Ca orice firmă care se respectă, şi reprezentanţii Pornhub, celebrul site unde pot fi vizionate filme pentru adulţi, au prezentat bilanţul pe 2016.

click_mouse

Iar statistica era, în mare măsură, anticipată, în condiţiile în care cei de la Pornhub susţin că americanii şi britanicii au accesat cele mai multe clipuri de pe celebrul site.

Dacă americanii sunt campioni autoritari la consumul de filme pentru adulţi, britanicii au urcat în top de pe locul 5 pe locul 2, depăşindu-i anul trecut pe canadieni, indieni şi japonezi.

Pe de altă parte, cei de la Pornhub susţin că filipinezii şi sud-africanii sunt cei care petrec, în medie, cel mai mult timp vizionând un singur clip pentru adulţi. La acest capitol, americanii ocupă abia locul al treilea, iar britanicii nu apar în top.

De remarcat este şi faptul că printre cele mai accesate filme pentru adulţi sunt cele care au ca temă Războiul Stelelor.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.