Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Birchall i-a enervat pe baronii PSD și a fost remaniată / Dana Gârbovan este propusă ministru al Justiției / Iulian Iancu este propus vicepremier pentru Economie / Fifor este propus ministru plin la Interne / Șerban Valeca este propus ministru al Educației / Iohannis îi poate respinge / PARLAMENT: Ciolacu a convocat Camera Deputaților în sesiune specială, săptămâna viitoare / ANM: Caniculă și disconfort termic în aproape toată țara, până duminică / 

Breaking News:
 

Atelier Special de Paște la Muzeul Antipa: Iepurașul Picasso – tehnica mixtă

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Belladona Art organizează sâmbătă, 20 aprilie, un Atelier Special de Paște: Iepurașul Picasso – tehnica mixtă. 

Atelierele Art Antipa le oferă copiilor, începând din acest an, o modalitate distractivă de a învăța noțiuni din lumea zoologiei prin intermediul artelor plastice, dezvoltând în același timp și creativitatea, ingeniozitatea, simțul estetic și spiritul de observație al celor mici.

După Paște, în perioada 4 – 25 mai, micuții vor trece la Modulul V: Portretele animalelor

Tema 1 (4 mai 2019) – Ursul – tehnica acuarelei;

Tema 2 (11 mai 2019) – Vulpea – tehnica acuarelei;

Tema 3 (25 mai 2019) –  Girafa – tehnica acuarelei.

Grupă de vârstă5 – 12 ani

Atelierele au loc în fiecare sâmbătă, între orele 10:15 – 11:45

Aventuri cu Iepurașul de Paște

Tot sâmbătă, 20 aprilie, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei mici, de la ora 11:00, la o nouă întâlnire cu Dodi și Roni. Temerarii exploratori vor fi însoțiți de Andreea Cătălina Drăghici, cercetător al muzeului și de invitatul surpriză al evenimentului, un Iepuraș de Paște!

În prima parte a întâlnirii, Iepurașul le va povesti micuților despre trei prieteni simpatici întâlniți în călătoriile sale: sturzul cântător, iepurele marsupial și narvalul, iar Andreea le va împărtăși micuților participanți informații si curiozități despre fiecare dintre aceste viețuitoare în parte.

A doua parte a evenimentului va cuprinde o serie de jocuri și ghicitori realizate sub forma teatrului de umbre, la care copiii vor fi pe rând spectatori și protagoniști.

Actorii păpușari Ana Crăciun-Lambru, Ana-Maria Cucută, Monalisa Toncu și Victoria Radu au pregătit o mică surpriză tuturor celor care vor fi inspirați de momentele artistice și vor dori să-și facă acasă propriul teatru de umbre!

La întâlnire sunt invitați copiii cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani.

Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro, în limita a 80 de locuri, iar taxa de participare este de 15 lei/copil.

0 Shares