Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

 POLITICĂ: PNL, USR și PMP au depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă / JUSTIȚIE: Curtea de Apel Bucureşti a respins extrădarea jurnalistului turc Kamil Demirkaya

Breaking News:
 

Brother lansează o nouă generație de echipamente LED color L3000

Brother lansează o nouă generație de echipamente LED color L3000, cu principalele specificații: viteză de imprimare de până la 24 ppm, nivel de zgomot redus la 47dB, conectivitate sporită și gamă variată de consumabile.

Gama este compusă din două multifuncționale cu fax MFC-L3770CDW și MFC-L3730CDN, două multifuncționale 3-în-1 DCP-L3550CDW și DCP-L3510CDW, precum și două imprimante HL-L3270CDW și HL-L3210CW. 

Adaptate la noile cerințe ale utilizatorilor, cele șase echipamente ale gamei destinate segmentului SOHO îmbină nivelul ridicat al funcționalităților cu nevoia de a lucra neîntrerupt, dar și în condiții de costuri adaptate volumului de lucru.

Modelele de vârf MFC-L3770CDW și HL-L3270CDW, a căror viteză de imprimare este de 24 de pagini pe minut, operează la un nivel de 47dB, iar celelalte patru modele operează la un nivel de 45dB având viteza de imprimare de 18 pagini pe minut. Standardele în domeniu specifică un maxim de 50 de decibeli pentru a putea considera un mediu de lucru silențios, standard respectat foarte bine de noua serie de imprimante Brother.

Tipurile de conectare ale echipamentelor pornesc de la conectivitate în rețea cu fir pentru MFC-L3730CDN, conectivitate wireless pentru toate celelalte modele și conectivitate NFC pentru mobil pentru multifuncționalul MFC-L3770CDW.

Toate modelele LED L3000 au tavă de alimentare de 250 de coli, majoritatea au imprimare duplex automată, iar multifuncționalele au ADF de 50 de coli, asigurând funcționare îndelungată fără întreruperi.

Consumabilele destinate gamei vin în trei variante, tonere individuale de capacitate standard de 1000 de pagini pentru fiecare culoare – TN243BK/ C/ M/ Y, tonere de capacitate mare – TN247BK de 3000 de pagini și cyan, magenta, galben TN247C/ M/ Y de 2300 de pagini fiecare sau pachetul special care contine atât tonerul negru, cât și pe cele color de mare capacitate, dar la un preț special recomandat de 989 de lei.

Echipamentele sunt simplu de instalat și utilizat, având ecran tactil color de până la 9,3cm la majoritatea modelelor, memorie de 512Mb la multifuncționale și de 256Mb la imprimante, cu procesor de 800MHz la toate modelele.

Despre Brother

Brother este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare şi comunicare. Pe segmentul de piaţă al echipamentelor multifuncţionale laser monocrom, Brother a devenit lider de piaţă tradiţional în Europa. Fondată în anul 1908 în Japonia, în anul 2018 compania aniversează 60 de ani de existenţă în Europa. La nivel mondial, Brother are peste 25,000 de angajaţi. Calitatea, preţurile avantajoase, programele de marketing, distribuţie şi service la nivel local, grija pentru protecţia mediului şi permanenta poziţionare alături de clienţi, sunt tot atâtea atribute care asigură succesul Brother în Europa. Produsele Brother sunt bazate pe tehnologie proprietară care este dezvoltată, produsă şi distribuită în proporţie de 100% in-house. Brother deţine o serie de certificări internaţionale de renume precum “Energy Star”, “der Blauer Engel” şi “Ecomark”.