Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Negocierile între PE și Consiliul UE pentru desemnarea lui Kovesi procuror european se reiau pe 27 martie / POLITICĂ: Dăncilă pregătește o nouă remaniere 

Breaking News:
 

Calul Ameer Al Arab a câștigat prima competiție internațională de galop din România:

Prima competiție internațională de galop din România – Wathba Stallions Cup -, organizată pe Hipodromul de la Ploiești, a fost câștigată duminică  de calul Ameer Al Arab, născut în Franța, în șaua jockey-ului Valentin Atanasov din Bulgaria, antrenor Ahmed Reyhan, proprietar Ivan Yordanov.

Competiția, sponsorizat de Sheikh Mansoor Bin Zayed Al Nahyan Global Arabian Horse Flat Racing Festival, a avut un fond de premiere de peste 40.000 de lei, din care Marele Premiu Wathba Stallions Cup a fost dotat cu un premiu total de peste 20.000 de lei.

Sub sloganul „One World, Six Continents”, România a fost astfel inclusă în calendarul din care mai fac parte țările: Algeria, Australia, Belgia, Brazilia, China, Elveția, Emiratele Arabe Unite, Germania, Franța, Italia, Olanda, Marea Britanie, Rusia, Suedia. 

Organizat de Asociația Română a Calului Arab de Curse (A.R.A.C.) în parteneriat cu Federația Hipică Română și CSM Ploiești, evenimentul a cuprins un spectacol hipic fără precedent în România prin cele 8 curse la care au luat parte un număr de 57 de cai, un nou record de cai partanți la Hipodromul de la Ploiești.

S-au desfășurat curse pentru caii Pur Sânge Arab, Pur Sânge Englez, Shagya Arab, ponei din rasa Shetland, dar și două curse spectaculoase de trap.