Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București a decis că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea / El a dat declarat în scris de 4 ori contrariul, pentru a ocupa funcții înalte în stat / El se apără susținând că nu știa că Direcția a 4-a Contrainformații aparține Securității /  POLITICĂ: CCR va judeca pe 16 octombrie contestația lui Tăriceanu privind numirea lui Meleșcanu președinte la Senat 

Breaking News:
 

ELKO România distribuie produsele DEVELOP ale Konica Minolta

ELKO Romania a încheiat un parteneriat cu Konica Minolta Business Solutions Româniapentru a distribui produsele DEVELOP.

Lider în industrie, Konica Minolta este un partener puternic pentru piața de producție și de imprimare office și industrială, oferind consultanță în afaceri, tehnologie și soluții software de ultimă generație, în anul 2016 fiind, pentru al nouălea an consecutiv, lider pe piața producției de imprimare (InfoSource).

Ca brand al Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, DEVELOP oferă aplicații, soluții software și servicii pentru a satisface nevoile de producție și gestionare a documentelor în cadrul birourilor, companiilor, întreprinderilor mici și mijlocii din Europa.

Astfel, portofoliul DEVELOP conține, pe lângă imprimante color și monocrom A4, echipamente multifuncționale color și monocrom  A4, A3 și SRA3 și echipamente de producție color și monocrom A3 – SRA3 – ineo+ și ineo. Acestora li se adaugă o serie de soluții software, concepute pentru optimizarea sarcinilor de imprimare, gestionarea inteligentă a documentelor și printare mobilă.

În plus, DEVELOP asigură și un serviciu de consultanță, atât individuală, cât și colectivă, prin platforma dstore.develop, care permite descărcarea de drivere, manuale, software etc., accesarea aplicațiilor direct de pe panoul de operare a echipamentelor, descărcarea actualizărilor pentru aplicații de monitorizare de la distanță și conectarea la soluții cloud precum Google Drive™ sau Google Mail™, cu scopul îmbunătățirii și extinderii în acord cu afacerea utilizatorilor.

Prin distribuția echipamentelor și a soluțiilor DEVELOP, ELKO Romania își îmbunătățește oferta pe piața locală, demonstrând încă o dată profesionalism în tratarea nevoilor clienților din toate categoriile. În același timp, își mărește flexibilitatea cu care răspunde cerințelor din piață, atât prin diversificarea portofoliului, cât și prin natura noilor produse în sine, echipamentele DEVELOP putând fi personalizate prin modificarea interfeței de utilizare și cu ajutorul magazinului de aplicații dedicat – dstore.develop. Aceste funcții sunt implementate în contextul unor standarde de securitate înalte, sistemele DEVELOP fiind certificate ISO 15408. De asemenea, prin noul parteneriat de distribuție, ELKO Romania oferă partenerilor săi accesul la noi soluții, instrumente și cunoștințe care pot îmbunătăți eficiența afacerilor, consolidându-și, prin urmare, rolul asumat de legătură între furnizorii de tehnologie și consumatori.

Produsele și soluțiile DEVELOP vor fi disponibile prin rețeaua partenerilor autorizați ELKO Romania începând cu luna august a anului 2018.

Despre Konica Minolta și Develop

Konica Minolta, Inc. a luat naștere în anul 2003, ca urmare a fuziunii la nivel internațional dintre Minolta Co. și Konica Corporation, În România, Konica Minolta Business Solutions Romania, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înființată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piața locală încă din 1991, păstrând structurile și rețeaua de vânzări ale acesteia. La fel ca în anii precedenți, rezultatele anului 2017 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

În iulie 2012, Konica Minolta și-a consolidat strategia dual branding prin fuziunea cu Develop GmbH, în scopul întăririi poziției pe piață. Astfel, grupul a început o nouă etapă, ce are în vedere  o strategie duală de dezvoltare, în cadrul căreia ambele branduri se completează și răspund perfect cerințelor clienților. Consolidarea brandurilor Konica Minolta și Develop, alături o strategie coordonată de abordare a pieței, oferă mai multe soluții și o abordare mai diversificată a clienților din piața B2B, răspunzând într-o măsură mai bună cerințelor pieței.

Despre Grupul ELKO și ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, reprezentând 210 de producători și oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 7700 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de țări în Europa și Asia Centrală. Cifra de afaceri a grupului în 2017 s-a ridicat la 1.593 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

Mai multe informații: www.elko.ro

0 Shares