Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EXTERNE: Șoferul unui taxi a pătruns într-un grup de fani mexicani prezenți la Moscova pentru a urmări Campionatul Mondial de fotbal/ Nouă persoane au fost rănite, una dintre victime fiind în stare gravă/ Șoferul a fost reținut

Breaking News:
 

Festivalul Internaţional al Luminii “SPOTLIGHT”, găzduit de Bucureşti între 20 şi 23 aprilie (FOTO)

De joi, 20 aprilie, şi până duminică, 23 aprilie, bucureştenii sunt aşteptaţi la a treia ediţie a Festivalului Internaţional al Luminii “SPOTLIGHT”.

Deschiderea oficială a celei de-a treia ediţii a Festivalului Internaţional al Luminii – SPOTLIGHT va avea loc joi, 20 aprilie, la ora 20.30 în Piaţa George Enescu, cu show-ul Illuminaire al companiei austriece Phoenix Fire Dancers. Illuminaire este fără îndoială cel mai spectaculos show de lumini. Spectacolul de lasere, proiecţii, acrobaţii, dans este completat de tobe live şi de cele mai spectaculoase numere de circ. Un show unic, pe care vă veţi dori să îl revedeţi!

După evenimentul de deschidere instalaţiile vor putea fi descoperite pe traseul dintre Muzeul Naţional de Artă al României şi Splaiul Independenţei, în fiecare zi de joi până duminică, între orele 20.30 şi 23.00.

Specialişti din Germania, Austria, Finlanda, Cehia, Slovacia, România, Polonia sau Franţa îi vor delecta pe bucureşteni cu diferite spectacole de lumină puse în scenă în mai multe locaţii precum Palatul CEC, Muzeul Naţional de Artă, Hotel Novotel, Palatul Telefoanelor, Cercul Militar Naţional sau Blocul Rosenthal.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.