Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Vicepremierul Viorel Ștefan a fost numit membru al Curții europene de Conturi / JUSTIȚIE: CCR dezbate contestațiile depuse de PNL și USR împotriva modificării Codurilor penale /

Breaking News:
 

Google a lansat cel mai ieftin smartphone Pixel

Pixel 3 (64 GB, 4 GB RAM) costă 3.600 de lei la majoritatea magazinelor online și la două dintre ele poate fi găsit chiar la 3.000 lei.

Google a prezentat la conferința dezvoltatorilor, în California, cel mai ieftin smartphone Pixel de până acum, modelul 3a, care costă 399 de euro, cu peste 300 de euro mai puțin decât modelul ”fanion” Pixel 3, relatează Hotnews.
 
Pixel 3a are ecran de 5,6 inci, cântărește 147 de grame și are baterie de 3,000 mAh. Varianta mai mare Pixel 3a XL costă cu 80 de euro mai mult, are ecran de 6 inci, cântărește 167 de grame și are baterie de 3.700 mAh. Ambele modele au 64 GB stocare și 4 GB RAM.
 

Cel mai interesant lucru de la Pixel 3a este Night Sight, un mod de fotografiere ce se bazează mult pe software și care poate produce rezultate excelente – fotografii în beznă sau pe lumină slabă care ies incredibil de bine, de multe ori mai luminoase și mai detaliate decât poate percepe ochiul uman în aceleași condiții.

Google promite la Pixel 3a și actualizări lunare de securitate, dar și a sistemului de operare Android.

4 Shares