Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BUSINESS: Promisiunile ministrului Teodorovici de ieftinire a gazelor se dovedesc minciuni / ANRE a mărit cu 5,83% prețul pentru populație

Breaking News:
 

În format online: Certificate de urbanism și prelungiri de autorizații de construire în Sectorul 3

Locuitorii Sectorului 3 al Capitalei nu mai trebuie să meargă personal să depună cereri pentru certificate de urbanism şi prelungiri de certificate de urbanism şi de autorizaţii de construire, deoarece Primăria la eliberează în format online.

“Acesta este un nou pas în digitalizarea activităţii Primăriei Sectorului 3, prima administraţie locală de sector din Capitală care pune la dispoziţia cetăţenilor acest serviciu prin intermediul platformei http://edirect.e-guvernare.ro. Este important de precizat faptul că cei peste 67.000 de bucureşteni din Sectorul 3 care şi-au creat deja cont pe platforma www.ghiseul.ro pot utiliza direct platforma http://edirect.e-guvernare.ro fără să-şi mai creeze un cont nou”, transmite Primăria Sectorului 3 printr-un comunicat de presă.

Astfel, după accesarea platformei şi crearea unui cont, se pot depune solicitările şi documentele aferente, stadiul soluţionării putând fi urmărit la secţiunea Solicitările mele.

“După soluţionarea cererii şi urcarea documentelor de către Direcţia de specialitate pe platforma http://edirect.e-guvernare.ro, cetăţeanul primeşte prin e-mail un mesaj prin care este înştiinţat că cererea i-a fost rezolvată. Documentul final poate fi descărcat de pe platformă”, explică instituţia.