Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EXTERNE: Șoferul unui taxi a pătruns într-un grup de fani mexicani prezenți la Moscova pentru a urmări Campionatul Mondial de fotbal/ Nouă persoane au fost rănite, una dintre victime fiind în stare gravă/ Șoferul a fost reținut

Breaking News:
 

Noaptea Cărţilor Deschise, în Parcul Colţea

Duminică, în Parcul Colţea, din Bucureşti, va avea loc a V-a ediţie a evenimentului cultural intitulat “Noaptea Cărților Deschise”.

Evenimentul va avea loc între orele 20.00 şi 24.00, perioadă de timp în care cititorii care vor veni să ofere o carte din propria bibliotecă vor primi în schimb o carte nouă de la Editura Litera.

Conform organizatorilor, cărţile oferite în schimbul donaţiilor cititorilor reprezintă o selecţie a celor mai bune colecţii Litera de ficţiune, non-ficţiune şi cărţi pentru copii: Blue Moon, Prima mea lectură, Cavalerii Pardaillan, Cele mai frumoase romane de dragoste, Agatha Christie, Lira, Carte pentru toţi, Thriller, Romanul de dragoste, Biblioteca pentru toţi copiii, Clasici Contemporani, Clasici Moderni şi altele.

Cărţile strânse vor fi donate către cinci biblioteci defavorizate din Dâmboviţa, Olt, Vaslui, Sălaj şi Bucureşti.

Participanţii la eveniment vor putea câştiga o serie de premii la tombola Noaptea Cărţilor Deschise şi, de asemenea, vor avea ocazia să beneficieze de o invitaţie inedită din partea Observatorului Astronomic “Amiral Vasile Urseanu”.

“Cititorii participanţi la Noaptea Cărţilor Deschise vor putea privi cerul şi stelele prin telescopul Observatorului şi la îndrumarea specialiștilor. Biletul de intrare, în intervalul orar 20.00 — 01.00, în noaptea de 23 spre 24 aprilie, îl reprezintă cartea de la Litera însemnată cu logo-ul Noaptea Cărţilor Deschise”, este mesajul transmis de organizatori.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.