Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Încep negocierile între PE și Consiliul UE pentru şefia Parchetului European. Kovesi, favorită / POLITICĂ: Iohannis: “Sunt aproape hotărât să convoc un referendum” / Băsescu: N-aș risca pe chestiuni de justiție, CCR îți dă în cap cu cărticica (Constituția)” / JUSTIȚIE: Carmen Dan: Toade documentele din dosarul “10 august” au fost desecretizate / 

Breaking News:
 

Peste 150 de poeți din 30 de țări participă la Festivalul Internațional de Poezie București

Între 14 și 20 mai, la București va avea loc un important Festival Internațional de Poezie.

Spunem important pentru că deja la el și-au anunțat prezența poeți din 30 de țări precum SUA, Portugalia, Estonia, Cehia, Italia, Franța, Cuba, Malta, Peru și Taiwan.

Pe ei îi veți putea urmări la lucru în aproximativ 30 de evenimente diferite găzduite de mai multe instituții precum Muzeul Național al Literaturii Române, Librăria Humanitas Cișmigiu, Cărturești Verona, Apollo 111, Casa Memorială Tudor Arghezi sau Biblioteca Centrală Universitară Carol I.

Vor fi lecturi publice de poezie, mese rotunde, dezbateri, recitaluri de jazz, lansări de carte, conferințe, etc.

Punctul principal al evenimentului îl reprezintă participarea, în calitate de invitați de onoare, a mai multor prozatori români și străini.

Capul de afiș va fi scriitorul portughez Antonio Lobo Antunes, câștigător al 13 premii internaționale și fost pretendent la Premiul Nobel pentru Literatură.