KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Avertizare meteo de fenomene extreme/ Avem precipitații abundente și frig pătrunzător cel puțin până marți/ 

Breaking News:
 

Poporul american NU se desparte de cel mai mare manipulator media din lume: FOX a lu’  Murdoch!

Pe segmentul de știri, Fox News este pe primul loc în SUA. Postul mogulului american, născut în Australia, Rupert Murdoch are o audiență egală cu suma dușmanilor lui de audiență: CNN +  MSNBC. Iar această situație rușinoasă pentru CNN și MSNBC persistă de peste… 15 ani.

Deși este zguduit de scandaluri sexuale dar și de altă natură, postul care îl suaține 100% pe președintele Trump nu dă semne că ar pica în audiență. Ba, a cerescut cu 18% deși începând cu 2016 s-a despărțit de cele mai mari vedete ale sale:

  • Roger Ailes – fondatorul și fostul șef, care a fost forțat să demisioneze din cauza acuzațiilor de hărțuire sexuală;
  • Bill O’Reilly – cea mai mare stea, același motiv);
  • Megyn Kelly – a doua mare stea a fost izgonită de Ailes și O’Reilly;
  • Greta Van Susteren – a patra cea mai mare atracție Fox News;
  • Bill Shine – co-președintele;
  • Charles Payne – gazda programului Fox Business Network, a fost suspendat luna trecută pe fondul mai multor acuzații de hărțuire sexuală.
Evident, Ailes, Payne, Shine, Bolling și O’Reilly au negat aguzațiile de hărțuire sexuală.

Așadar, în mijlocul tumultului, Fox pare să fi rămas Fox, comentează WP. De fapt, Fox poate performa mai bine fără cele doua staruri ale sale, O’Reilly și Kelly.

De ce? Pentru că, de exemplu, înlocuitorul lui O’Reilly, Tucker Carlson, deși are un rating mai mic decât a O’Reilly, a atras mai mulți spectatori din grupa de vârstă de 25-54 de ani, adică exact publicul țintă căutat de agențiile de publicitate.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.