POLITICĂ: Băsescu îl acuză de iresponsabilitate pe Dragnea după ce liderul PSD a anunţat că nu ar vrea să-i oblige pe părinţi să-şi vaccineze copiii/ PENALI: Interlopul Alen Moisin, arestat preventiv pentru 30 de zile/ 

Breaking News:
 

Sport.ro se reprofilează, urmând a pune accentul pe filme seriale

Conducerea Sport.ro a luat decizia ca din acest an postul de televiziune să se reprofileze.

SportRo

Conform reprezentanţilor companiei, Sport.ro va pune mai mult accent pe filme seriale care să atragă în primul rând publicul masculin.

Cei de la Sport.ro, citaţi de paginademedia.ro, susţin că “din start noi ne-am lansat cu sloganul că noul sport naţional al românilor este, de fapt, privitul la televizor. Acum vrem să dezvoltăm acest slogan şi venim cu o infuzie masivă de filme seriale dedicate publicului masculin. Nu e cazul să ne puneţi nouă în cârcă rezultatele slabe ale sportului românesc. Este un trend descedent pe care merge întreaga societate de la noi”.

Totuşi, reprezentanţii Sport.ro îşi asigură fanii că cel puţin până în vara anului viitor postul respectiv de televiziune va transmite meciuri de fotbal din UEFA Champions League, Europa League şi Cupa României, dar şi alte evenimente sportive punctuale “cum au fost, recent, meciurile de baschet jucate de Universitatea Cluj”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.