Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Iohannis anunță că este “obligat” să promulge una dintre Legile Justiției modificată de Parlament / Este vorba despre Legea 304 privind organizarea judecătorească / GUVERN: UNu a fost emisă OUG privind amnistia și grațierea / 

Breaking News:
 

Transport gratuit cu 4 de autocare la Timișoara Air Show

Administrația Aeroportului “Traian Vuia” Timișoara pune la dispoziție sâmbătă 4 autocare cu câte 50 de locuri pentru transportul pasagerilor spre spectacolul aerian Timișoara Air Show 2018 și retur.

Autocarele vor circula în intervalul orar 17.00 – 18.00 pe traseul Bastion-Aeroport, cu plecare din 15 în 15 minute, pentru a aduce în timp util persoanele care doresc să asiste la spectacolul aerian.

Cursele retur, Aeroport-Bastion, vor circula în intervalul 21.30 – 22.30, tot cu aceeași frecvență, din 15 în 15 minute.

Cursele sunt gratuite, vor avea prioritate în traficul rutier și vor ajunge chiar în incinta aeroportului, în stația destinată mijloacelor de transport în comun.

”Este prima dată când administrația aeroportului pune la dispoziție mijloace de transport tur-retur. Vrem să ne asigurăm că spectatorii care doresc să asiste la miting și nu au posibilitatea sau nu doresc să se deplaseze cu autoturismul, vor ajunge la timp, chiar în incinta aeroportului”, a declarat directorul Daniel Idolu.

În 23 iunie, piloții își vor începe evoluțiile în cadrul Timișoara Air Show – de la ora 19.00, dar spectatorii sunt așteptați începând cu ora 16.30, pentru a nu se forma cozi și ambuteiaje pe șoseaua care leagă Timișoara de aeroport.