Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BUSINESS: Promisiunile ministrului Teodorovici de ieftinire a gazelor se dovedesc minciuni / ANRE a mărit cu 5,83% prețul pentru populație

Breaking News:
 

Un nou bridge audio de reţea Axis și un microfon, ce pot fi folosite cu difuzoare, fără mixer

Axis anunţă lansarea unui nou bridge audio de reţea, ce permite integrarea sistemelor audio IP cu cele analogice, plus un nou microfon de reţea. Produsele pot fi integrate cu difuzoarele Axis pentru reţea fără a fi necesar un mixer.

Inteligente şi uşor de folosit, bridge-ul audio şi microfonul pentru reţea pot fi folosite pentru a reda muzica de fundal şi anunţurile din lanţurile de magazine.

Multe sisteme clasice folosesc difuzoare analogice, care nu sunt compatibile cu difuzoarele sau cu sursele audio digitale. Cu ajutorul AXIS C8033 Network Audio Bridge se poate transmite muzică de la o sursă analogică, precum un telefon, o tabletă sau o soluţie de streaming profesională către difuzoarele de reţea Axis, sau se poate conecta o sursă audio digitală, precum AXIS Audio Player, la un sistem de difuzoare analogice.

Axis anunţă totodată şi 2N® SIP Mic, un microfon de reţea compatibil produs de compania 2N, parte a grupului Axis Communications, pentru utilizarea în sisteme de adresare publică.

Consola acestui microfon de reţea inteligent dispune de 12 butoane configurabile şi asigură flexibilitate în zone multiple, pentru a face anunţuri live şi pentru a reda mesaje pre-înregistrate.

Bune și în școli

Cu noul microfon 2N SIP, difuzoarele pentru reţea Axis sunt transformate în sisteme complete de adresare publică, excelente chiar şi pentru sectorul educaţional. Prin utilizarea soluţiilor audio Axis clienţii pot beneficia foarte uşor şi cu costuri reduse de toate avantajele pe care le oferă un sistem digital. Soluţiile audio de reţea sunt şi simplu de dimensionat şi suficient de flexibile pentru a se adapta la cerinţele în continuă schimbare ale clienţilor. Astfel, adăugarea sau înlăturarea rapidă a dispozitivelor se realizează extrem de uşor, prin comparaţie cu sistemele analogice. Cele două produse pot fi folosite, de exemplu, în retail, unde problema cozilor poate fi rezolvată prin informarea clienţilor cu privire la casele de marcat disponibile, sau în sistemul educaţional, unde administratorii pot transmite în mod direct mesaje elevilor”, a declarat Håkan Hansson, Global Product Manager Audio, Axis Communications.