Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Remanierea lui Birchall și înlocuirea ei cu Gîrbovan așteaptă ok-ul lui Iohannis / Celelalte propuneri: Fifor – ministru la Interne, Șerban Valeca la Educației și Iulian Iancu – vicepremier pentru Economie / POLITICĂ: Sesiune parlamentară extraordinară de formă, cu doar o săptămână înaintea de sfârșitul vacanței / ANM: Canicula se prelungește / 

Breaking News:
 

VIVE Studios T. Rex: Skeleton Crew, disponibilă prin Viveport Infinity

Cel mai recent titlu interactiv din domeniul educației, T. Rex: Skeleton Crew, este acum disponibil pentru a fi experimentat pe Viveport. 

T. Rex: Skeleton Crew poate fi descărcat acum oriunde în lume, atât în engleză cât și în chineză, pentru HTC VIVE prin Viveport Infinity.

Noii membri Infinity pot începe trial-ul gratuit de 2 săptămâni astăzi și pot primi acces la gaming VR nelimitat precum și la beneficii exclusive precum titluri gratuite, promoții de weekend și conținut premium pe Viveport Video.

Începe trial-ul gratuit aici: https://www.viveport.com/infinity

Creat în colaborare cu Muzeul American de Istorie Naturală, una din cele mai proeminente instituții culturale, științifice și educaționale din întreaga lume, acest titlu este versiunea pentru acasă a primei experiențe interactive VR, de tip multi-player, a Muzeului, disponibilă spre vizionare până în august 2020, ca parte integrantă a expoziției de amploare T. rex: The Ultimate Predator.

Dezvoltat de Immersion, acest titlu interactiv din domeniul educației îi invită pe utilizatori să reconstruiască scheletul unui Tyrannosaurus rex pe măsură ce învață despre unul din cei mai puternici predători din lume, despre evoluția înțelegerii noastre științifice și despre cele mai noi descoperiri din acest domeniu. T. Rex: Skeleton Crew este disponibil spre descărcare ca parte din Viveport Infinity, abonamentul VR nelimitat al Viveport, și pentru 4.99$ din magazinul Viveport.

Rex: Skeleton Crew îi plasează pe jucători într-un spațiu similar cu Hall of Saurischian Dinosaurs din Muzeul American de Istorie Naturală, unde vor construi os cu os un model 3D, corect din punct de vedere științific, al scheletului unui T. rex. Odată ce întregul dinozaur este complet, spațiul muzeului se va transforma în zona mlăștinoasă, care este acum Montana, casa lui T. rex de acum 66 milioane de ani, unde jucătorii vor fi martorii readucerii la viață a lui T. rex

Versiunea pentru acasă de tip single-player a fost dezvoltată pe baza versiunii Muzeului, cu mai multe materiale bonus extinse inclusiv un ghid interactiv și amuzant împreună cu custodele expoziției și totodată unul din cei mai recunoscuți paleontologi la nivel mondial, Dr. Mark Norell. Pe parcurs, jucătorul va explora toate părțile unui dinozaur și va descoperi extrem de mult conținut nou, inclusiv informații istorice, clipuri video, vizualizări de date și animații interesante.

“Realitatea virtuală este un tărâm captivant în care percepția normală a timpului și spațiului este suspendată,” a declarat Vivian Trakinski, directorul Muzeului pentru departamentul de vizualizare a științei. “Ca muzeu de istorie naturală, putem folosi această tehnologie pentru a le permite vizitatorilor noștri să experimenteze cele mai fantastice și inaccesibile domenii ale științelor naturii.

În VR nimic nu este prea mic, prea mare, prea rapid, prea încet, prea îndepărtat, sau prea departe în timp pentru a fi apreciat.” a completat acesta.

T. Rex: Skeleton Crew a dovedit că este o modalitate populară și interactivă pentru ca vizitatorii Muzeului American pentru Istorie Naturală să se conecteze cu noua expoziție T. rex: The Ultimate Predator în cadrul căreia “Regele Dinozaur” în vârstă de 66 milioane de ani revine la viață în VR,” a declarat Chris Chin, GM al Vive Studios. “Abia așteptăm ca fanii dinozaurilor de pretutindeni să experimenteze această producție incredibilă și foarte apropiată de realitate a Vive Studios în casele lor.” a mai declarat acesta.

Prin intermediul VIVE Arts, VIVE creează parteneriate cu unele din cele mai vizionare instituții culturale din întreaga lume.

În afară de cea mai recentă lansare împreună cu Muzeul American pentru Istorie Naturală, VIVE s-a poziționat ca un lider în materie de inovație digitală în arte și cultură, creând opere de artă și expoziții captivante în colaborare cu artiști de renume, muzee și instituții culturale.

Parteneriatele recente includ Louvre, Tate Modern, Muzeul Palatului Național Taipei, și Biennale Arte 2019.

Despre HTC VIVE

VIVE este o platformă inovatoare de realitate virtuală, creată și optimizată pentru VR de tip room-scale și interacțiuni realiste. A creat cel mai puternic ecosistem pentru hardware și software VR, aducând VR consumatorilor, dezvoltatorilor și companiilor.

Ecosistemul VIVE a evoluat în jurul celui mai bun hardware VR de pe piață, fiind susținut de VIVE X, un accelerator de 100 milioane de dolari pentru startup-uri dedicate VR /și tehnologiilor aferente, de Viveport, o platformă globală și magazin de aplicații cu primul model de abonament VR din lume, care operează în peste 60 de țări, de VIVE Studios, inițiativa de dezvoltare și publicare a conținutului VR și de VIVE Arts, un program global ce susține inovațille digitale în domeniul artei și culturii.

0 Shares