Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Dăncilă se întâlnește cu Ursula von der Leyen pentru a-și impune comisar european pe unul dintre penalii Plumb sau Nica / EXTERNE: Iohannis se întâlnește cu Trump la Casa Albă / 

Breaking News:
 

Adina Florea recunoaște că dosarul lui Kovesi a fost deschis la sesizarea fugarului Ghiță

Adina Florea, procuror-şef adjunct al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, a recunoscut că dosarul în care este suspectă Kovesi a fost deschis în urma depunerii unei plângeri penale din partea lui Ghiță.

sursă foto: Digi24

“Este un dosar ca urmare a sesizării lui Sebastian Ghiţă din decembrie 2018”, a spus Florea joi dimineață, asaltată de jurnaliști joi dimineață, la intrarea în sediul Parchetului General.

“Este vorba de o activitate de urmărire penală în derulare, s-a asigurat cadrul procesual legal și se va asigura cadrul procesual legal oricărei persoane cercetate. Toate persoanele cercetate au dreptul să-și studieze dosarul, să propună probe, să administreze probe și să participe la audieri. Prin urmare, nu antamăm activitățile și nu antamăm niciun fel de subiect care să nu aibă o bază legală”, a adăugat ea.

Ea a asigurat că îi va respecta Laurei codruța Kovesi toate drepturile: “Este o anchetă în desfăşurare, unde se vor respecta toate drepturile şi libertăţile tuturor persoanelor, demnitatea persoanelor cercetate şi, în primul şi în primul rând, se va respecta legea”.

Asalt pe toate fronturile pentru blocarea numirii fostei șefe a DNA în funcția de Procuror-Șef al Parchetului European:

Tudorel scoate artileria grea: Kovesi, urmărită penal în urma plângerii penale depuse de Ghiță prin avocat!
709 Shares