KIA Exim Bank UE the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann Dedeman Metro Auchan
KIA Best Advertising Cotnari ComputerLand Sony Arctic Dacia Rompetrol Penny Selgros

POLITICĂ: Liberalii au revenit la comisia lui Iordache de modificare a Legilor Justiției / PROTEST: BNS, Cartel Alfa și 42 de grupuri civice și ONG-uri cheamă românii în stradă / Duminică la ora 18.00 i se cere la nivel național demisia lui Dragnea și Tăriceanu / Totodată, pe 12 decembrie va fi un mare miting sindical / 

Breaking News:
 

Afacerist din Hunedoara, reţinut pentru evaziune fiscală. Prejudiciul depăşeşte un milion de lei

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara anunţă reţinerea pentru 24 de ore a unui afacerist de 32 de ani din Hunedoara.

catuse

Bărbatul, administratorul unei societăţi comerciale care se ocupă cu afaceri în domeniul materialelor de construcţii, este acuzat de evaziune fiscală.

Conform procurorilor, “din cercetări a reieşit că, în perioada 2012-2014, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, cu sediul în judeţul Hunedoara, s-ar fi sustras de la plata obligaţiilor fiscale faţă de bugetul de stat, prin omisiunea înregistrării în contabilitatea societăţii a operaţiunilor comerciale, precum şi prin înregistrarea de facturi fiscale false, de la societăţi inactive din punct de vedere fiscal sau care nu au confirmat realitatea operaţiunilor.
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de peste 1.000.000 de lei”.

Administratorul societăţii a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Hunedoara, urmând ca miercuri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.