Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Peste 18,9 milioane de români din țară și străinătate sunt așteptați la europarlamentare și referendumul pe Justiție / Veniți la vot! /  JUSTIȚIE: Dragnea așteaptă luni sentința definitivă în dosarul “Bombonica” / Prima instanță l-a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare / 

Breaking News:
 

Bogdan Licu a convocat Adunarea Generală a șefilor parchetelor din toată țara

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, i-a convocat în adunare generală pe șefii parchetelor din toată țara, pentru joi dimineață.

Discuțiile vor viza, în afară de mersul dosarelor aflate pe rolul parchetelor, imaginea anchetatorilor, mult șifonată în urma “asaltului” infractorilor de rang înalt, cum este liderul PSD, Liviu Dragnea, dar și a apărătorilor acestora, printre care se numără Tudorel Toader și Florin Iordache. 

Până la ora 10.00 au sosit la sediul Parchetului General membrii Secției pentru procurori a CSM – în frunte cu șeful lor, Codruț Olaru, ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall, adjunctul DNA – Nistor Călin, șeful DIICOT – Felix Bănilă și procurorii generali ai curților de apel.

5 Shares