Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Adina Florea acuză cenzurarea comunicatelor privind dosarul deschis lui Kovesi / Lazăr răspunde: Ați modificat Legile Justiției! 

Breaking News:
 

Ce surpriză! Alina Bica încă nu este “deplasabilă”. Procesul ei, amânat pentru 2 martie

La Înalta Curte de Casație trebuia să se judece, marți, un nou termen din dosarul în care Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, este acuzată de comiterea unor fapte de corupție.

Alina Bica (sursa foto: romaniatv.net)

Este vorba despre dosarul în care Alina Bica, în calitate de secretar de stat la Ministerul Justiției și membră a Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din Agenţia Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), a comis infracțiunile de luare de mită, abuz în serviciu și favorizarea făptuitorului.

Bica a primit, prin intermediul lui Dorin Cocoș, un teren pentru a aproba acordarea către afaceristul Gheorghe Stelian de despăgubiri pentru un teren supraevaluat.

Pentru Bica se apropie momentul adevărului, acordarea pedepsei, astfel că fosta șefă a DIICOT s-a făcut nevăzută, în stilul marilor penali din România.

S-a spus că Bica a plecat tocmai în Costa Rica, pentru a munci și a face un ban cinstit, pentru că în România i s-a refuzat această posibilitate.

Culmea, Bica a plecat să muncească la mama naibii, într-o țară cu care România nu are acord de extrădare. În momentul în care au solicitat întoarcerea acesteia, magistrații au mai încasat, brusc, o lovitură.

Cică într-un atentat la viața ei, produs la Londra, Bica ar fi suferit răni care nu îi permit să se expună la o cursă atât de lungă cu avionul.

Marți, în fața instanței, avocații Alinei Bica au bătut din nou moneda pe seama acestei ipostaze, dar nici măcar ei nu mai sunt atât de convinși că totul este real,

Mesajul transmis de unul dintre avocați este concludent: “Este vorba despre aceeaşi situaţie dovedită prin înscrisurile depuse la termenul iniţial. Pentru termenul de astăzi nu am primit înscrisuri. Nu este în sală, pentru că nu este deplasabilă. Nu avem suficiente informații despre accidentul în care a fost implicată clienta noastră și unde a avut loc acesta. Tot ceea ce ni s-a comunicat din partea clientei am depus la dosar”.

Cert este că fosta șefă a DIICOT a obținut o nouă amânare a procesului pentru data de 2 martie, dată la care se speră că, totuși, Alina Bica își va face simțită prezența. Însă este puțin probabil dacă ne gândim că pe aceasta o paște pârnaia, mai ales că are multe dosare agățate de picioare.