Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Încep negocierile între PE și Consiliul UE pentru şefia Parchetului European. Kovesi, favorită / JUSTIȚIE: Dragnea cere anularea condamnării de 3 ani și 6 luni de închisoare / El susține că trebuia judecat de un complet specializat pe corupție / 

Breaking News:
 

Cererea Elenei Udrea de a primi azil politic în Costa Rica, respinsă

Cererea Elenei Udrea de a primi azil politic în Costa Rica a fost respinsă de o comisie administrativă, în ciuda faptului că instanța supremă din România i-a anulat entința definitivă de condamnare la 6 ani de închisoare, pentru a fi rejudecată de alt complet de 5 judecători.

Cererea de azil politic formulată de Elena Udrea și respinsă de o comisie administrativă din Costa Rica nu este definitivă, astfel că poate fi atacată în instanță, a declarat, pentru Mediafax, avocatul Veronel Rădulescu.
 
Elena Udrea a fost eliberată din închisoarea din Costa Rica în decembrie 2018, după o decizie a ICCJ privind constituirea completurilor de 5 judecători. Udrea este condamnată definitiv de instanța supremă la 6 ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute.
 
Avocații Elenei Udrea au contestat alcătuirea completului de 5 judecători care l-a judecat pe fostul ministru în dosarul “Gala Bute”.
 
Elena Udrea și Alina Bica erau în detenţie preventivă în Costa Rica din 3 octombrie, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României de extrădare.