Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Negocierile între PE și Consiliul UE pentru desemnarea lui Kovesi procuror european se reiau pe 27 martie / POLITICĂ: Dăncilă pregătește o nouă remaniere 

Breaking News:
 

Comisar de poliție din Sibiu, reținut pentru luare de mită

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba Iulia anunță, vineri, reținerea pentru 24 de ore a lui Constantin Crăciun.

Crăciun, comisar de poliție la Poliția Municipiului Sibiu – Biroul Rutier – Mediul Urban, este acuzat de comiterea infracțiunii de luare de mită.

Conform anchetatorilor, ‘există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:

La data de 12 iunie 2018, inculpatul Crăciun Constantin, în calitatea menționată mai sus, a pretins de la o persoană (martor în cauză) suma de 2.000 lei sau 500 Euro, pentru a efectua acte de urmărire penală într-un dosar pe care îl avea repartizat spre instrumentare.

În baza acestei înțelegeri, la data de 12 iulie 2018, ofițerul de poliție a primit de la martor, în biroul său, suma de 1.800 lei, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante’.

Constantin Crăciun urmează să fie prezentat vineri magistraților de la Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.