Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat luni la ora 22.00 Codul de procedură penală / O prevedere îl salvează de pușcărie pe Dragnea, iar alta – pe Tăriceanu

Breaking News:
 

Criminala de la metrou rămâne în arest preventiv

Magistrații de la Curtea de Apel București au decis vineri, definitiv, ca Magdalena Șerban, cunoscută drept criminala de la metrou, să rămână în arest preventiv.

sursa foto jurnalul.ro

Magistrații au menținut, practic, decizia Tribunalului București de prelungire, cu 30 de zile, a mandatului de arest preventiv emis pe numele Magdalenei Șerban.

Magdalena Șerban, 36 de ani, din Craiova, este acuzată de comiterea infracțiunilor de omor și tentativă de omor. Asta după ce, în decembrie anul trecut, a aruncat o tânără de 25 de ani în fața metroului, la stația Dristor 1, și a încercat să mai arunce o tânără de 20 de ani în fața metroului în aceeași seară, la stația Costin Georgian.

Încarcerată inițial la Arestul Central al Poliției Capitalei, Magdalena Șerban a fost mutată ulterior la Spitalul Penitenciar Jilava, la solicitarea colegelor de celulă care se temeau pentru viața lor. Acum, la Jilava, Magdalena Șerban este singură în celulă și se așteaptă ca ea să fie supusă unei expertize psihiatrice.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.