Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă: predicțiile USR sunt pentru ea “predilecții” / ANM: Vremea se răcește semnificativ în toată țara / EXTERNE: Guvernul May a adoptat cu greu proiectul de acord cu UE pentru Brexit / Documentul trebuie să treacă însă de parlament / Mai mulți miniștri au demisionat

Breaking News:
 

Decizie radicală! Elevul care a agresat o profesoară din Teleorman a fost reţinut

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman au decis, miercuri seara, reţinerea pentru 24 de ore a elevului de 16 ani care săptămâna trecută a agresat o profesoară de la Şcoala Generală din Poroschia.

Băiatul, elev de clasa a opta, după ce a rămas de două ori repetent, a agresat o profesoară suplinitoare la finalul orei de Educaţie Civică. Tânărul i-a aplicat mai multe lovituri, inclusiv cu palmele peste fund.

Incidentul a fost filmat de un coleg de clasă care i-a adresat şi el cuvinte jignitoare profesoarei. Ceilalţi elevi au asistat pasivi la incident.

Acuzat iniţial de acte de violenţă fizică şi verbală, elevul care a agresat-o pe profesoară este acuzat acum şi de lipsire de libertate şi urmează să fie prezentat magistraţilor de la Tribunalul Teleorman cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Alţi trei elevi implicaţi în incident au rămas corigenţi la Purtare, în timp ce opt elevi care au asistat cu pasivitate la incident au primit observaţii individuale.

Profesoara agresată nu a depus plângere împotriva elevilor astfel că ea va continua să predea inclusiv la clasa respectivă, deşi are funcţia de suplinitoare.