Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare / BEC: PNL a obținut 26,23%, PSD are 23,69%, iar USR-Plus e pe locul 3, cu 20,51% / 

Breaking News:
 

DIICOT confirmă! Emma Zeicescu și Claudiu Popa, urmăriți penal pentru două țigări cu cannabis

Procurorii DIICOT au confirmat, joi, informația care a făcut vâlva în presă în ultimele zile.

Astfel, jurnaliștii Emma Zeicescu, de la TVR, și Claudiu Popa, de la Realitatea TV, sunt urmăriți penal pentru comiterea infracțiunii de deținere fără drept de droguri de risc pentru consum propriu.

S-a spus inițial că cei doi au fost prinși cu cannabis asupra lor la un festival de muzică. Procurorii DIICOT au lămurit situația precizând că “la data de 11.08.2018, în timp ce se aflau pe raza localităţii Buftea, la intrarea în spațiul unde se desfășura un festival de muzică, suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin au deţinut, fără drept, droguri de risc pentru consum propriu, respectiv două țigarete confecționate artizanal ce conțineau cannabis în amestec cu tutun”.

“Prin ordonanţa din data de  02.10.2018,   procurorii DIICOT- Structura Centrală au dispus  efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin, pentru săvărşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, faptă prev. de art.4 alin.1 din Legea nr. 143/2000 republicată”.

Iată ce prevede art 4 , alin 1: “1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

Inițial, Popa a infirmat faptul că ar fi urmărit penal pentru deținere de droguri și chiar susținea că îi va da în judecată pe cei care au lansat un asemenea zvon.

Cei doi jurnaliști au fost colegi la Realitatea TV și au trăit o poveste tumultoasă de dragoste, având și un copil împreună. De altfel, recent apăruseră informații conform cărora cei doi se iubesc din nou, după o perioadă în care au fost despărțiți.

16 Shares