ACTUALITATE: Târgul Angajatori de Top, București 20 – 21 octombrie / Groupe Renault Romania are disponibile 300 de posturi

Breaking News:
 

Doar 4 ani de închisoare pentru pedofilul german care a corupt sexual cel puţin 13 minori români

Magistraţii de la Curtea de Apel Târgu Mureş a decis miercuri seara, definitiv, condamnarea la 4 ani şi o lună de închisoare, cu executare, a cetăţeanului german Reichhard Rolf Paul Richard.

Magistraţii de la Curtea de Apel Târgu Mureş nu au făcut decât să respingă toate contestaţiile şi să menţină decizia dată în ianuarie de magistraţii de la Tribunalul Mureş.

Pedeapsa este una extrem de mică în condiţiile în care cetăţeanul neamţ, în vârstă de 73 de ani, a fost găsit vinovat de comiterea infracţiunilor de pornografie infantilă, în formă continuată, 313 acte materiale, act sexual cu un minor, în formă continuată, şi corupere sexuală a minorilor, în formă continuată.

Reicchard Rolf Paul Richard a fost găsit vinovat de coruperea sexuală a cel puţin 13 minori români. Cu toate acestea a încasat doar 4 ani şi o lună de închisoare, pedeapsă din care va fi scăzută perioada de un an petrecută în arest preventiv.

Conform magistraţilor, s-a ajuns la pedeapsa de 4 ani şi o lună prin “cumularea pedepsei celei mai grele, 2 ani de închisoare, la care să se adauge o treime din totalul celorlalte pedepse care cumulate adunau 6 ani şi 3 luni de închisoare”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.